principal
qui som
discografia
galeria_menu


 

Victor Mosquera

Víctor Mosquera
guitarra elèctrica i veus

 

 

 

 

Hola sóc el Víctor Mosquera guitarrista del grup des dels seus inicis. Des de petitet he seguit Jesús i a la meva parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona he participat com a monitor de nens i adolescents i com a catequista de comunió i de confirmació a més d'estar sempre involucrat en la vida de la comunitat parroquial.

Aquesta participació activa a la parròquia em va portar a iniciar-me  en l'aprenentatge de la guitarra per poder participar a les celebracions eucarístiques dels diumenges.

El 2005 vaig tenir el goig de conèixer, junt amb els meus companys de la parròquia, Mn. Joan Àguila que tenia la intenció de gravar un CD amb els himnes de les trobades diocesanes de joves. Des de llavors no hem deixat d'escampar l'Evangeli amb la nostra música. 

Per a mi formar part d'aquest grup ha suposat poder expressar la meva fe gaudint del que més m'agrada, la música. També ha sigut una de les claus que m'ha portat a acceptar la crida del Senyor i des de fa uns anys sóc seminarista del Seminari Major Interdiocesà, si Déu vol dintre de poc podré seguir-lo com a prevere.

M'agradaria que les cançons de CTF fossin per a qui les escolti un instrument per a la seva fe i la seva espiritualitat al igual que ho són per a mi.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AVÍS LEGAL